Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Coronakrisen kommer til at ramme restaurationsbranchen ekstremt hårdt, forklarer Jonas Kjær, der er cheføkonom i HORESTA til Politiken:
”At spise ude er en luksus, som altid er det første, der sorteres fra. Og restauranter arbejder med fordærvelige råvarer, som skal bruges i løbet af kort tid. Laver du stole, kan du lave nogle flere stole til lageret og satse på at sælge dem senere, men en restaurant har intet lager. De penge, man ikke tjener i dag, kan man ikke tjene ved at arbejde mere en anden dag«, siger han.
Allerede i sidste uge, hvor regeringen kom med sine første tiltag mod smittespredningen og anbefalede, at arrangementer over 1.000 personer ikke blev afholdt, mærkede branchen det med det samme.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025