Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Kom nu med de retningslinjer! Det kan da ikke være så svært,” siger Christian Aarø, som driver den tostjernede Michelin-restaurant AOC samt No. 2 og Trio, der begge befinder sig i den højere ende af mellemlaget, skriver Berlingske.
Ligesom de andre af en håndfuld restauratører, som Berlingske har talt med, har Christian Aarø besluttet sig for at åbne sine restauranter i næste uge, men han mangler de sidste retningslinjer, som forventes at komme, efter at HORESTA har haft møde med erhvervsminister Simon Kollerup (S) for at kunne åbne.
Det handler især om kravet om, at der skal være fire kvadratmeter pr. gæst, som det gælder for storcentre og -magasiner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025