Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Østjyske restauratører glæder sig til at servere for gæster igen. Problemet er, at ingen ved, hvordan det skal foregå, skriver Jyllands-Posten.
Formanden for HORESTA Region Midtjylland, Jakob Beck Wätjen, beretter om stor usikkerhed hos medlemmerne.
”Alle – stor som lille – venter på nogle retningslinjer. Det er afgørende for, hvor mange der må sidde i restauranterne, men det er også spørgsmålet om afskærmning eller skiltning, som måske skal bygges eller skaffes hjem. Ingen tør lægge bestillinger ind, før de ved, hvad de kan,” siger formanden.
Mads Kolby, pressechef i Erhvervsministeriet, oplyste onsdag, at der bliver arbejdet på højtryk med retningslinjerne, men han kan ikke sige noget om, hvornår de er færdige.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025