Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hos Flammen gav det selvtillid, da restauranten i Kolding åbnede i weekenden. Det gjorde den som den første af kædens i alt femten restauranter, skriver JV.dk.
”Vores åbning i Kolding gik godt med fulde huse både lørdag og søndag. Der var færre gæster end normalt, men vi har også fjernet nogle stole, så vi sikrer os, at der er god afstand mellem borde og gæster. Vi skulle pludselig være verdensmestre i takeaway på kort tid, og det har gæsterne heldigvis taget godt imod - specielt i Kolding,” siger Piet Klein, der er adm. direktør hos Flammen.
Hans oplevelse er, at det er gået fint med at overholde de retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen har beskrevet for både restauranterne og deres gæster.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025