Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hos Flammen gav det selvtillid, da restauranten i Kolding åbnede i weekenden. Det gjorde den som den første af kædens i alt femten restauranter, skriver JV.dk.
”Vores åbning i Kolding gik godt med fulde huse både lørdag og søndag. Der var færre gæster end normalt, men vi har også fjernet nogle stole, så vi sikrer os, at der er god afstand mellem borde og gæster. Vi skulle pludselig være verdensmestre i takeaway på kort tid, og det har gæsterne heldigvis taget godt imod - specielt i Kolding,” siger Piet Klein, der er adm. direktør hos Flammen.
Hans oplevelse er, at det er gået fint med at overholde de retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen har beskrevet for både restauranterne og deres gæster.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025