Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er godt nyt til danskere, der nyder at kunne få lidt af hvert på tallerkenen. Sundhedsstyrelsen fraråder nemlig ikke længere buffetservering. Sådan lyder det i nye anbefalinger, der søndag er præsenteret, skriver FødevareWatch.dk.
Søren Brostrøm, direktør for Sundhedsstyrelsen, understreger samtidig, at det er vigtigt, at man ikke bare giver los. Heller ikke, selv om anbefalingerne nu indeholder mildere principper end tidligere.
Han påpeger også, at anbefalingerne skal ses som "faglige sigtelinjer".
”De skal implementeres under gældende love og regler. Det skal ske i takt med, at Danmark gradvist åbner igen.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025