Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauranterne er i disse dage ved at gøre klar til en genåbning mandag. Men på hvilken måde de helt skal gribe opgaven an, er her bare fem dage før endnu uklart. For myndighederne har ikke udstukket de retningslinjer, som restauranterne skal overholde for at måtte åbne igen, skriver TV Øst.
Hos HORESTA forklarer chef for turisme og oplevelsesøkonomi, Annette Hyldebrandt, at restauranterne risikerer til at tabe penge på genåbningen, når de så tæt på åbningsdagen ikke kender retningslinjerne.
”Det er ikke gratis at komme op i gear. Den investering restauranterne skal foretage for at åbne mandag, risikerer de ikke at kunne dække med den omsætning, de får, hvis reglen om fire kvadratmeter per person i restauranten fastholdes. Så vil de ikke kunne lukke nok gæster ind til at kunne gerenere et overskud,” siger hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025