Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Café Evald, Silkeborg, har ansat en ekstra person, som han har navngivet ”hygiejnehelt”, der skal sørge for, at inventaret bliver rengjort, når en gruppe gæster forlader et bord. Det gælder lysene, saltbøsserne, menukort og alle flader på borde og stole, skriver Jyllands-Posten.

Udgiften bliver betalt af kunderne, da regningen får tillagt et ekstra hygiejnetillæg på 10 kr.

Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA, er tilfreds med de restriktioner, som restauranterne genåbner under. Hun er dog bekymret for, at mange hoteller stadig ikke vil genåbne.

”Generelt er det mit indtryk, at restauranterne åbner. Det vil kun være et fåtal, der ikke åbner. Men det vil ikke nødvendigvis være alle hoteller, der åbner,” siger Katia Østergaard.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind