Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauranter og cafeer har hele ugen skreget efter retningslinjer til mandagens genåbning. De faldt på plads torsdag eftermiddag efter et møde mellem HORESTA og Erhvervsministeriet, skriver Århus Stiftstidende.
”I dag er en god dag, fordi vi har fået forhandlet de fire kvadrameter per person ned til to kvadratmeter. Nu er der et grundlag for virksomhederne til at kunne se en forretning. Det var der ikke før. Så vi er meget tilfredse med aftalen. Virksomhederne er fuldstændig spitze-klar til at opretholde hygiejnen. Det er de vant til som branche. Så det vigtige er, at der er grundlag for at føre forretning,” siger Annette Hyldebrandt, chef for turisme- og oplevelsesøkonomi i HORESTA til Århus Stiftstidende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025