Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selvom danskerne allerede kan nyde en kold fadøl på en fortovscafé, og snart se frem til en tur i ballongyngerne i tivoli, så står hoteller, restauranter og oplevelsesindustrien overfor en hård nyser, skriver Policywatch.dk.
Sommerens indtægt bliver langtfra den samme som sidste år, og derfor frygter HORESTA en hård udfasning af statens coronahjælpepakker vil skade branchen.
”Vi ser gerne at hjælpepakkerne udfases, så virksomhederne ikke er på statsstøtte. Tro mig. Der er intet virksomhederne hellere ville. Problemet er bare, at den virkelighed vi har lige nu ikke minder om en normal situation, hvor de naturlige markedskræfter virker. Grænserne er fortsat lukkede, virksomhederne har været tvunget lukkede og den omsætning de ser ind i, er ikke som før coronakrisen. Og fremadrettet vil omsætningen inden for turisme og oplevelsesøkonomien også blive meget svingende,” siger Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA.
Derfor foreslår organisationen en tilpasning af coronahjælpepakkerne, så de passer til en genåbning og ikke en ’lock down’ situation.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025