Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HORESTA ser som udgangspunkt positivt på tiltaget om udeservering, fordi man her er fortaler for, at der kommer aktivitet i branchen - selv om den bliver minimal. Sådan lyder meldingen fra Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA, til Berlingske.
Hun understreger dog, at det langtfra er alle restauranter og caféer, der står til at få gavn af tiltaget, da det kun er et fåtal, for hvem udeservering overhovedet er muligt. Dertil hæfter også HORESTA sig ved, at hjælpepakkerne bør tilpasses undervejs i genåbningsfasen.
”Udeservering vil være et lille skridt i den rigtige retning, når det gælder om at få omsætning i vores forretninger igen. Men også kun et lille skridt. Det vil langtfra være relevant for alle, og det vil langtfra sikre økonomien. Men det kan være et godt første skridt i en genåbning af erhvervet,” lyder det fra Katia K. Østergaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025