Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En snarlig udmelding, plan og dato for åbning af de store byers restauranter og cafeer er afgørende for, at København og de øvrige storbyer er i stand til at opsuge en smule af den turisme- og oplevelsesindustri, som coronapandemien i øjeblikket har sendt i respirator, skriver Politiken.
”Der skal være noget at komme efter, der gør, at man kan komme ud at se og opleve de attraktioner, vi har. At man kan gå på restaurant og café og sidde ved udendørsserveringer i sommerlandet eller i Nyhavn,” siger Københavns overborgmester, Frank Jensen.
I Oslo byråd blev det torsdag besluttet at åbne for udskænkning af alkohol på restauranter, hvor der serveres mad, fra 6. maj.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025