Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvad definerer egentlig et værtshus? Det spørgsmål er i disse dage blevet særligt relevant. Ifølge den danske genåbningsplans fase to må værtshuse nemlig åbne igen efter lang tids nedlukning fra mandag den 18. maj, mens barer og diskoteker skal vente til august, skriver Viborg Stifts Folkeblad.
I HORESTA savner man nogle mere konkrete definitioner af, hvad der fra politisk side menes med værtshuse.
”Vi går ud fra, at det er værtshuse over en bred kam, der godt må åbne, men det er så indtil vi får at vide, at det ikke skal opfattes sådan, og det venter vi stadig på svar på,” lyder det fra Annette Hyldebrandt, chef for turisme- og oplevelsesøkonomi i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025