Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En nyrenoveret bygning fra 1828 midt i den grønne Frederiksberg Have bliver rammen for Claus Meyer og hans selskabs seneste satsning. Siden 1. maj har Meyers været forpagtere af stedet, og der er store planer for den gamle Fasangården, skriver Berlingske.
»Det bliver et spisested, der er helt nede på jorden. Det skal være tilgængeligt for mange mennesker, så det bliver på ingen måde Michelin-dyrt og alle kan være med,« siger Claus Meyer.
Madiværksætteren kalder det selv et traktørsted, en kro i byen. Han ønsker at lave en ambitiøs og lokal kro med et moderne tvist. Man skal ikke forvente et »fashionabelt« sted. Foruden spisested ønsker Claus Meyer at skabe et kulturmiljø, der kan være ramme om fællesspisning, torvedage og dyrkning af urter og grøntsager.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025