Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kurhotel Skodsborg lancerer Brasserie Carl, et nyt brasserie, der opdaterer grundlæggeren Carl Ottosens visioner indenfor sundhed, velvære og kost til ’det gode liv anno 2020’.
”På Kurhotel Skodsborg hylder vi både de sunde principper og nydelsen. Vi har en holistisk tilgang til sundhed og velvære, hvilket betyder, at maden i vores restauranter både skal være god for kroppen og forkæle alle sanser. Vi kalder det gerne ’det gode liv anno 2020’,” fortæller Susanne Åberg, administrerende direktør for Kurhotel Skodsborg A/S.
Kurhotellets grundlægger Carl Ottosen var i 1898, en fremsynet mand, der blandt andet anbefalede frisk luft, søvn og motion for at opnå et sundt liv.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025