Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med genåbningens fase tre blev forsamlingsforbuddet lempet og det blev derudover muligt for hoteller og konferencesteder at samle op til 500 gæster til siddende arrangementer. Det er en god nyhed, siger Tina Pedersen, direktør hos Severin, men hun har stadig kun armene "halvt over hovedet", fortæller hun til Fyens Stiftstidende.
”Det, der gør, at jeg ikke har armene helt over hovedet, er, at vi stadig skal agere med en meters afstandskrav mellem hver gæst i mødelokalerne. Det betyder, at vi stadig kun kan køre med halv belægning i lokalerne i forhold til det, vi kan i ikke-corona-tilstande. Men vi er klart på rette vej,” siger hun.
Der forhandles fortsat om, hvorvidt kravet om at hoteller, restauranter og lignende skal lukke fester ved midnat, også skal lempes, som HORESTA har ønsket, skriver Fyens Stiftstidende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025