Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med genåbningens fase tre blev forsamlingsforbuddet lempet og det blev derudover muligt for hoteller og konferencesteder at samle op til 500 gæster til siddende arrangementer. Det er en god nyhed, siger Tina Pedersen, direktør hos Severin, men hun har stadig kun armene "halvt over hovedet", fortæller hun til Fyens Stiftstidende.
”Det, der gør, at jeg ikke har armene helt over hovedet, er, at vi stadig skal agere med en meters afstandskrav mellem hver gæst i mødelokalerne. Det betyder, at vi stadig kun kan køre med halv belægning i lokalerne i forhold til det, vi kan i ikke-corona-tilstande. Men vi er klart på rette vej,” siger hun.
Der forhandles fortsat om, hvorvidt kravet om at hoteller, restauranter og lignende skal lukke fester ved midnat, også skal lempes, som HORESTA har ønsket, skriver Fyens Stiftstidende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet
23-11-2025
-
Madklubben til HORESTA Årsdag 2025: Digitalisering starter der, hvor gæsten ikke ser det
23-11-2025
-
Restaurant Insights 2025: Få ny viden og inspiration til restaurantdriften
23-11-2025
-
HORESTA: Regeringens satsning på erhvervsturismen er et stærkt signal
23-11-2025
PRESSEKLIP
-
Beskæftigelsen fortsatte med at stige i september
21-11-2025
-
Mødeturisme og grøn omstilling får millionløft af staten
21-11-2025
-
Nye kystprojekter får luft under vingerne
21-11-2025
-
HORESTA: Strategisk turismeløft er godt – men bør følges op af bedre konkurrencevilkår
21-11-2025
-
Øresundslinjen bliver nu mere batteridrevet
21-11-2025
-
Klima og turisme forenes i ny storattraktion i Roskilde
21-11-2025