Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotelmarkedet bliver ikke nødvendigvis det samme som før coronakrisen, mener D'Angleterre-direktør, skriver Berlingske.

Selvom direktøren på det københavnske Hotel D'Angleterre, Lucas Johansson, efterhånden kan ane, at man er på vej ud af coronakrisen, så tror han ikke, at markedet er det samme som det, der var før krisen, giver han udtryk for i et interview med Berlingske.

"Jeg tror, vi er der nu, hvor jeg kan begynde at skimte en smule derinde, som vænnede øjnene til mørket. Enden af tunnelen kan jeg ikke se, men jeg ved, at der er lys et sted. Men det vil være et helt andet landskab, vi kommer ud i. Alting vil være forandret," lyder det fra Marcus Johansson, som også roser regeringen for at "handle hurtigt" ved brug af hjælpepakkerne, som bl.a. har sikret lønkompensation, hvilket har været nødvendigt, fordi hotellet stort set har været tomt.

Læs hele historien her.

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Danske hoteller får Michelin-nøgler for første gang

Michelin har nu udvidet sin verdensberømte vurdering fra restauranter til hoteller. Ved en global afsløring i Paris den 8. oktober har i alt ni danske hoteller for første gang modtaget en eller flere af de nye Michelin-nøgler, der hylder ekstraordinære hoteller.

Log ind