Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Er der noget, vi har lært under genåbningen af samfundet er det, at coronavirus smitter mere efter midnat. I hvert fald har hverken barer, værtshuse eller restauranter lov til at holde åbent efter klokken 24, og der skulle politiske forhandlinger til at lade for eksempel bryllupper slutte senere, skriver DR.dk.
Men spørger man Søren Riis Paludan, professor i virologi og immunologi ved Aarhus Universitet, er der ikke meget evidens for, at den tidlige lukning giver mening.
Hos HORESTA har man et brændende ønske fra medlemmerne om at kunne holde længere åbent.
”Vores virksomheder er meget ramt økonomisk af de restriktioner, som stadig bliver fastholdt. Mange af vores virksomheders omsætning ligger mellem midnat og klokken 2. At det professionelle natteliv er lukket ned, betyder at rammerne for festen ikke er ligeså kontrolleret. Vi har jo personale, der sørger for afstand mellem selskaber, og at der bliver sprittet af. Vi så gerne, at alle restriktioner blev droppet, men vi kan selvfølgelig godt holde retningslinjerne også efter midnat,” siger Annette Hyldebrandt, der er chef for turisme og oplevelsesøkonomi.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025