Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Unge fra sårbare familier får mulighed for at lære tricks i køkkenet og få inspiration fra nogle af landets allerbedste kokke. I år vil deltagerne på Blå Kors' sommerlejr for unge i Hillerød få besøg af to kokke fra det danske kokkelandshold, som vil arrangere en udendørs workshop i madlavning i samarbejde med dagligvarekæden Lidl.
Det er holdkaptajn Christian Wellendorff for Kokkelandsholdet, der sammen med en kollega vil guide de unge gennem workshoppen den 6. juli. Dagens menu bliver kærnemælkskoldskål med danske jordbær og karamelliseret hvid chokolade.
"Det er vigtigt for os at udbrede kendskabet til den danske madkultur og danske råvarer. Vi vil inspirere de unge mennesker til at lave ”hjemmelavet mad” og vælge de sunde og friske råvarer frem for ”købepizzaen og kebabben”, og måske er der nogle af de unge, som får appetit på at vælge kokkeuddannelsen, det ville da være helt fantastisk!" siger Christian Wellendorf, som er holdkaptajn på Kokkelandsholdet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025