Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Poul Eriksen, som er forhenværende restauratør for den berømte restaurant Grøften i Tivoli, er afgået ved døden. Det bekræfter Tivolis pressechef, Torben Plank, over for Ekstra Bladet. Poul Eriksen blev 75 år.
HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen udtrykker sin, og organisationens sorg.
”Poul Eriksen var en legende i erhvervet og et højt værdsat mangeårigt medlem af HORESTA. Vore tanker går til Pouls familie. Æret være hans minde,” siger Jens Zimmer Christensen.
Til Ekstra Bladet fortæller Grøftens nuværende ejer, Jacob Elkjær, at dødsfaldet kommer helt bag på ham og de ansatte i Grøften, og at de har holdt et minuts stilhed til ære for Poul Eriksen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025