Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel- og restaurationsbranchen har svært ved at gennemskue, hvad der skal til, for at de fortsatte restriktioner som afstandskrav og forsamlingsforbud bliver løftet, skriver Ritzau.
”Det er rigtigt vigtigt, at vi ved, hvad der sundhedsfagligt ligger bag de restriktioner, vi har. Og dermed også, hvad der skal til, før vi kan slippe af med dem igen, siger Kirsten Munch Andersen, politisk direktør i HORESTA.
Usikkerheden om, hvad der ligger bag restriktionerne, er blevet større efter, at Politiken lørdag kunne fortælle, at Sundhedsstyrelsen allerede 16. april havde sagt god for, at restauranter og caféer kunne begynde med udeservering under forudsætning af god afstand og afspritning. Først 18. maj fik branchen dog politisk grønt lyst til at begynde udeservering. En oplysning HORESTAs Kirsten Munch kalder "meget overraskende".
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025