Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den kendte københavnske restaurantkæde Grød er godt på vej til at åbne sin første restaurant uden for Danmark, selv om coronakrisen endnu ikke er ovre, skriver Finans.dk.
I løbet af næste år er det planen, at Grød, der i dag har otte restauranter i hovedstadsområdet og en enkelt i Aarhus, skal åbne en grødbar, som kæden selv kalder sine restauranter, i Norge.
”Vi er ret langt med planerne i forhold til at lancere Grød i Oslo, selv om coronaen har sat det lidt på pause. Men nordmændene elsker at spise grød. Forhåbentligt kan vi åbne deroppe i foråret 2021,” siger Grøds stifter og ejer Lasse Skjønning Andersen.
Han lægger ikke skjul på, at restauranten i Oslo er en prøveballon, der bliver sendt op for at teste, om udlandet har appetit på Grød-konceptet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt analyseværktøj skal tiltrække flere kulturturister til Danmark
05-09-2025
-
Royal Run kan booste turismen i fire nye værtsbyer
05-09-2025
-
Debatindlæg: Butikker og restauranter lukker for tidligt på turistsæsonen
05-09-2025
-
Palads-biografen kan få hotel og panoramabar på toppen
05-09-2025
-
Too Good To Go træder ind på det asiatiske marked
05-09-2025
-
HORESTA: Loft for korttidsudlejning bør halveres
05-09-2025
-
Danhostel søger ny direktør med fokus på brand og vækst
05-09-2025
-
Forskere advarer mod kystbyggeri: Planlovslempelser kan skade turismen
05-09-2025