Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sagen om hård kritik og lovbrud inden for alt fra fødevarehåndtering og oprindelsesland til stærkt misvisende markedsføring i forbindelse med Fødevarekontrollens inspektioner hos burgerkæden Burger Shack får nu konsekvenser.
Det står klart med udnævnelsen af en ny kvalitetschef: Solvejg Haakonsen.
"Vi strammer vores interne kontrol, og her får Solvejg en nøglerolle, så vi kan fastholde vores glade smileys fremover," siger direktør Lars Hviid i en pressemeddelelse, hvor han samtidig lægger vægt på, at kæden har "fået en velfortjent plads i markedet for kunder, der holder af burgere i særlig god kvalitet".
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025