Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Direktør på Sinatur Haraldskær, Kari Brandsgård, har i flere omgange talt om, at erhvervslivet i lang tid er drevet på mål om vækst, og at det ikke kan blive ved med at gå rent miljømæssigt. Og hvordan stemmer det så med, at Vejle Amts Folkeblad for et år siden - i januar 2019 - kunne fortælle, at Haraldskær Sinaturhotel og Konference gik og bryggede på at bygge en ny værelsesfløj?
Drømmen var at forvandle naturidyllen til en byggeplads i foråret 2020. Det skulle bringe antallet af værelser op fra 50 til 100. Altså en vækst på 100 procent.
”Vi fik to flotte forslag fra tegnestuer. Men jeg havde det fra starten ambivalent med de byggeplaner - og nu er vi landet på ikke at bygge nye værelser. Uanset, hvor mange værelser, vi får, vil der alligevel altid være for få. Vi SKAL have nyt køkken, og desuden vælter vi orangeriet. Den bygning rummer også vores affaldscontainere, der helt forkert har den bedste plads i området. Ud over nyt køkken får vi også nye mødelokaler,” fortæller Kari Brandsgård.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025