Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden etableringen i 2015 er det kun gået opad for Gaudium Catering, der blev stiftet af ungdomsvennerne Nickolai Dalvang og Nick Manhart Christensen. Til Finans.dk oplyser Nickolai Dalvang, at årets resultat i 2019 bliver på 5 mio. kr. Det kommer efter et 2018 med et overskud på ca. 2 mio. kr., skriver Finans ifølge FødevareWatch.dk.
"Vi har defineret, hvad vi er gode til, og så bygger vi hele forretningen op om det. Der er mange ting, vi ikke laver i Gaudium, fordi vi i stedet har specialiseret os. Det betyder også, at vi måttet sige nej til mange store selskaber i julefrokostsæsonen, fordi de ville definere menuen. Vi har nogle menuer, vi har defineret - og det er dem, vi kan lave," siger han til Finans og tilføjer, at ambitionen er at gøre Gaudium til landets største eventcateringvirksomhed.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025