Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden etableringen i 2015 er det kun gået opad for Gaudium Catering, der blev stiftet af ungdomsvennerne Nickolai Dalvang og Nick Manhart Christensen. Til Finans.dk oplyser Nickolai Dalvang, at årets resultat i 2019 bliver på 5 mio. kr. Det kommer efter et 2018 med et overskud på ca. 2 mio. kr., skriver Finans ifølge FødevareWatch.dk.

"Vi har defineret, hvad vi er gode til, og så bygger vi hele forretningen op om det. Der er mange ting, vi ikke laver i Gaudium, fordi vi i stedet har specialiseret os. Det betyder også, at vi måttet sige nej til mange store selskaber i julefrokostsæsonen, fordi de ville definere menuen. Vi har nogle menuer, vi har defineret - og det er dem, vi kan lave," siger han til Finans og tilføjer, at ambitionen er at gøre Gaudium til landets største eventcateringvirksomhed.

 

Hotel Koldingfjord leverer rekordresultat

Hotellet i Kolding har afsluttet 2024 med rekordoverskud og planlægger nu en styrket indsats for at tiltrække flere feriegæster året rundt. Fremtiden byder dog på nye vilkår uden støtte.

Tivoli tiltrækker rekordmange gæster

Tivoli runder 2024 af med det højeste besøgstal i flere år og har haft stor fremgang blandt både danske og udenlandske gæster. Nye festivaler og klassiske oplevelser fastholder havens brede appel.

Log ind