Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kokken Matt Orlandos restaurant havde haft åbent i et halvt år, da han besluttede sig for at starte forfra. Han manglede en dybere mening. Meningen fandt han i skraldet. Bogstavelig talt, for i dag findes der ikke længere skrald på Amass, hvor kaffegrums forvandles til friskost og æggehvider til soyasovs, skriver Politiken.
Siden han åbnede Amass i et 60 år gammelt værktøjsdepot for skibsarbejderne på B&W-værftet, havde han arbejdet døgnet rundt. Og det var gået fuldstændig, som Matt Orlando havde drømt om. I månedsvis op til åbningen havde medierne hypet den tidligere Noma-køkkenchefs nye restaurant. Journalister og gastronomer fra udlandet fløj ind for at se, hvad amerikaneren havde skabt i et københavnsk industriområde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025