Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kokken Matt Orlandos restaurant havde haft åbent i et halvt år, da han besluttede sig for at starte forfra. Han manglede en dybere mening. Meningen fandt han i skraldet. Bogstavelig talt, for i dag findes der ikke længere skrald på Amass, hvor kaffegrums forvandles til friskost og æggehvider til soyasovs, skriver Politiken.
Siden han åbnede Amass i et 60 år gammelt værktøjsdepot for skibsarbejderne på B&W-værftet, havde han arbejdet døgnet rundt. Og det var gået fuldstændig, som Matt Orlando havde drømt om. I månedsvis op til åbningen havde medierne hypet den tidligere Noma-køkkenchefs nye restaurant. Journalister og gastronomer fra udlandet fløj ind for at se, hvad amerikaneren havde skabt i et københavnsk industriområde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tennisikon i ny storinvestering af Joe & The Juice: Vil åbne egne butikker
18-12-2025
-
Visit Denmark-direktør skal styrke turismens stemme i Europa
18-12-2025
-
Aarhus halverer erhvervsturisme-støtte midt i hotelboom
18-12-2025
-
Erkender ulovlig støtte til Arena Næstved: HORESTA kræver handling i hele Danmark
18-12-2025
-
HORESTA: EU-regler bør følges op med skarpere krav til Airbnb
18-12-2025
-
Dining Week 2026: Hele landet dækkes op til gastronomisk festival
18-12-2025
-
HORESTA kritiserer forslag om at bremse hotelvækst i Indre By
18-12-2025
-
Norrlyst overtager fuldt ejerskab af bagerivirksomhed
18-12-2025
-
Luksusturismen vokser markant i Danmark og Sverige
18-12-2025