Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Det tynde sugerør til sodavand er lavet af hvedestrå, mens det lidt tykkere sugerør til milkshakes er lavet af siv. Sugerørene er naturligt fremstillet og 100 procent nedbrydelige, og de kommer derfor ikke til at lægge naturen til last, efter de er brugt,” siger administrerende direktør i Sunset Boulevard, Jens Broch, i en pressemeddelelse, fortæller B.T.
Kæden bruger cirka 750.000 sugerør om året og har besluttet i første omgang at indføre de alternative sugerør i udvalgte restauranter. Og selvom Sunset Boulevard er den første fastfood-kæder, der vil afskaffe sugerør af plastik, så bliver de med sikkerhed ikke den sidste.
I EU har man nemlig besluttet at forbyde plastiksugerør fra 2021.
”Vi arbejder løbende med at finde mere miljørigtige løsninger, og når vi finder en god løsning, er vi også klar til at indføre dem. På den måde tager vi et skridt ad gangen, når vi ser muligheden for et godt grønt alternativ,” lyder det fra Jens Broch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025