Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det kan blive dyrt for restauranter, der under den delvise nedlukning af 38 kommuner forsøger at holde liv i forretningen med takeaway. I modsætning til forårets hjælpepakker kan virksomheder under de nuværende ordninger nemlig kun sende medarbejdere hjem med lønkompensation fra staten, hvis de holder helt lukket, skriver Finans.
”Det giver slet ingen mening, at vi skal straffes for at forsøge at skabe omsætning og dermed hjælpe leverandører med omsætning, men også med at redde arbejdspladser og holde gang i dele af vores virksomhed,” siger Piet Klein, direktør i Restaurant Flammen.
Ifølge HORESTA har mange restauranter i forbindelse med forårets nedlukning forsøgt at tilpasse sig og starte en takeawayforretning. Nu skal de lukke deres forretning fuldstændig, og det tvinger virksomhederne til at lave slet ingenting, samtidig med at de risikerer at tabe den satsning på takeaway, som mange gjorde i foråret, siger politisk direktør Kirsten Munch Andersen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025