Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De nye restriktioner og tvangslukninger kommer til at gøre ondt hos mange restauratører, mener HORESTA, som siden pressemødet er blevet kimet ned. Opkaldende kommer fra bekymrede medlemmer, som ikke ved, hvor de står økonomisk efter på onsdag, skriver TV2 Lorry. HORESTA er bekymrede for om flere restauranter må dreje nøglen om i den kommende tid.

”Der er konkurser på grund af corona, og vi frygter nu, at det bliver voldsommere. Men nu må vi vente og se, og det er også derfor, at hjælpepakkerne er så utroligt nødvendige at få i spil. Vores bøn til politikerne nu, er at der kommer de samme hjælpepakker som i foråret. Det er det, der er brug for,” siger Annette Hyldebrandt.

Hos spisestedet Fleisch i Kødbyen i København, undrer restaurant-ejer Mikkel Irminger Sarbo sig over den kommende nedlukning i resten af december. Jeg kan ikke forstå, hvorfor vi skal lukkes, når man nu ved, at det er hos de unge, det spreder sig hos lige nu, og ikke hos de små selskaber, der kommer her, fortæller han.

Læs hele historien her.

HORESTA fremhæver erhvervsvenlighed i KV25-katalog

Mere smidige byggetilladelser og bedre vilkår for udeservering kan styrke oplevelseserhvervet lokalt. I HORESTAs nye KV25-katalog peges på to forslag, som kan styrke bylivet og forbedre vilkårene for virksomheder i branchen.

Log ind