Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bæredygtighed. Tager man ordet i munden og bruger lidt tid på at smage på det, så er det efterhånden ret sandsynligt, at det er en udvandet følelse, der breder sig i mundhulen. Ordet bruges i flæng til at promovere dette og hint, men hos Restaurant Moment i Feldballe har det været et mantra, siden restauranten åbnede i 2016, skriver Lokalavisen Djursland.

Derfor klinger det også ekstra højlydt i restauranten, at den nordiske spiseguide 360° Eat Guide, som bedømmer både bæredygtighed og gastronomi, har kåret Restaurant Moments køkkenchef Eigil Christensen som årets bedste kok. Restauranten opnåede desuden en flot overordnet 3. plads ved spiseguidens prisuddeling over årets restauranter.

Den slags priser er med til at lægge stor vægt bag ordet bæredygtighed, fortæller en stolt køkkenchef Eigil Christensen.

Læs hele historien her.

Log ind