Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mandag lukkede regeringen blandt andet restauranter i hovedstadsområdet på grund bekymrende udvikling i antallet af coronasmittede, og uden kunder at sælge til måtte Palæo-direktør, Peter Emil Nielsen, tænke sig om. For i stedet for at smide råvarer fra ni butikker i hovedstadsområdet ud, ville de måske gavne et andet sted.
Maden skulle ikke gå til spilde, og han havde ikke udsigt til at måtte sælge takeaway, da hans virksomhed så ville afskære sig muligheden for at få lønkompensation. Men efter råvarerne var givet væk satte beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) sig til forhandlingsbordet for at forsøge at løse den problematik. Til det svarer Peter Emil Nielsen:
”Men det er jo for sent nu. Vi er jo i gang med at tømme butikkerne og køre det ud til Kødbyen, og inden det måske falder på plads, kan maden potentielt fordærve. Så nu kører vi det ud, hvor det kan blive brugt til noget godt,” siger Peter Emil Nielsen. Det irriterer Palæo-ejeren voldsomt, at regeringen fra begyndelsen ikke havde tænkt den tanke.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025