Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Helt derude, hvor asfalten er sluppet op, der driver Anne Grethe og Henrik Pagh en luksus bed and breakfast med konference, wellness og økologisk morgenmad på menuen, skriver Sjællandske.

Men der manglede lige det sidste - nemlig muligheden for også at servere lækre hjemmelavede middagsretter til cykelturister og andet feriefolk, der finder vej til Quistgården.

Derfor har værtsparret gjort brug af Det Gastronomiske Rejsehold - hvor nationens gastronomiske eksperter giver gode råd og ny inspiration til spisesteder og restauranter over hele landet.

To dage blev det til og der blev kogt, stegt og syltet i den helt store stil, da tidligere køkkenchef på Bistro Boheme i København, Pernille Vejrum og projektleder Ida Marie Kampmann fra rejseholdet lagde vejen forbi idyllen i udkanten af Spjellerup.

Michelin-kok giver menukortet på vestjysk restaurant et pift

Dak Wichangoen var blot 25 år, da hun blev køkkenchef på københavnske Kiin Kiin - en af de få restauranter i verden, der har fået en Michelin-stjerne for sin thailandske mad. På en onsdag i februar er hun tjekket ind i køkkenet på Restaurant Havtorn, der ligger i forbindelse med Vedersø Klit Camping, skrver dbrs.dk.

Log ind