Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Peter Emil Nielsen, ejer af og direktør for den kendte restaurantkæde Palæo, er voldsomt frustreret over, at regeringen i starten af denne uge lukkede hans restauranter ned med en melding om, at han ikke kunne få lønkompensation til sine hjemsendte medarbejdere, hvis han valgte at køre forretningen videre på lavt blus med takeaway, skriver B.T. Nu kunne han og alle andre nedlukkede restauratører pludselig godt få lønkompensation alligevel for hjemsendte medarbejdere, mens han kørte forretningen videre som en takeaway.

”Jeg synes bare godt, at regeringen kunne have været mere forberedt, da det nu er anden gang, de lukker os ned. Det er jo ikke bare mig, det handler om. Jeg har sendt alle mine medarbejdere hjem og brugt 48 timer på at lukke vores restauranter ned. Det er ikke noget, man bare lige gør. Vi har brugt en hel dag på at vaske alt ned og desinficere køkkener og maskiner, så køkkenerne var klar til at genåbne om en måned eller to.”

I HORESTA glæder Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi, sig over, at det trods generne for restauratørerne lykkedes at få omgjort regeringens første udmelding om, at restauratører, der kørte videre med takeaway, ikke skulle kunne få lønkompensation for hjemsendte medarbejdere.

Læs hele historien her.

Log ind