Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden den 14. maj har fiskerestauranten Bjarnes Fisk i Lemvig kun måttet lukke 25 gæster ind ad gangen - selvom der oprindeligt er plads til det dobbelte. Coronavirus og afstandskrav spænder ben for antallet, men det går bedre med at begrænse smitten, skriver TV MidtVest.
Søren Riis Paludan, der er professor i virologi på Aarhus Universitet, mener, at restauranter kan være et godt sted at fortsætte genåbningen, som situationen er nu.
”Restauranter kan man egentlig åbne til tæt på normal kapacitet, vil jeg foreslå. For det er begrænset, hvor mange, der bliver samlet tæt, og det er under strukturerede forhold,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025