Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Gennem april vil den svenske hotel og restaurationsbranche have oplevet 197 pct. flere konkurser i hotel og restaurationsbranchen sammenlignet med samme periode sidste år. Det vurderer kreditvurderingsselskabet UC til svenske Dagens Industri, skriver FødevareWatch.dk.

Sverige har modsat Danmark ikke oplevet den samme statslige nedlukning af restaurationsbranchen, hvilket betyder, at gæsterne fortsat kan komme på de svenske spisesteder. Ifølge økonom hos UC, Richard Damberg, er dette dog ikke nødvendigvis nok til at sikre hverken de svenske restauranter eller hoteller.

Vurderingen kommer på baggrund af de seneste statistikker for første halvdel af april, men økonomen tager fortsat nogle forbehold.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind