Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På kajen i Nordhavn er det ganske få meter, der adskiller kajkanten fra restaurant Letz Sushis udendørs serveringsarealer. Og hvor det på grund af påbuddet om lukning er forbudt at indtage sin mad på restaurantens terrasse, så er det okay at gå ind i restauranten og købe sine maki-ruller og nigiris og spise sin sushi på kajen, fortæller TV2 Lorry.
I Kødbyen på Vesterbro håber Fleisch - et kombineret spisested og bar - også at få lov til udendørsservering. HORESTA deler håbet, men gør opmærksom på, at det er de færreste restauranter eller spisesteder, som kan lave en ordentlig forretning ud af udelukkende udendørsservering.
”Det kan umuligt give os vores forretning tilbage i fuldt omfang. Så hvis vi åbner op her i nær fremtid, så er det vigtigt, at vi bibeholder de kompensationsordninger og hjælpepakker, der er i dag,” siger politisk direktør i HORESTA, Kirsten Munch Andersen.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025