Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvis ikke hjælpepakkerne til erhvervslivet justeres, er der endnu hårdere måneder forude for det danske erhvervsliv, end dén nedlukning, man har gennemlevet den seneste måned, lyder det fra Leif Jørn Tullberg, der i dag er bestyrelsesformand i selskabet bag Restaurant Kalvø i Frederikssund til Lokalavisen Frederikssund.
"Normalt er jeg af den opfattelse, at tilskud er usunde. Men vi står i en så usædvanlig situation, hvor det er Folketinget, der har lukket virksomhederne ned. Virksomheder, som ikke har gjort noget galt, og hvis ejere har knoklet i årevis for at få det til at hænge sammen. Derfor mener jeg også, at det må være Folketingets ansvar at strikke hjælpepakkerne sådan sammen, at de også tilgodeser dém, der er i fortsat drift," Siger Leif Jørn Tullberg.
Han opfordrer derfor i et en mail til Folketingets politikere til, at der ændres i hjælpepakkerne, så der også kan gives tilskud til nøglemedarbejdere, der forbliver i funktion i stedet for at blive sendt hjem.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025