Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det kan godt være, at Sundhedsministeriet sætter tal på, at større forsamlinger over 500 personer forbydes frem til september. Men for restauranterne og arrangører af koncerter og kongresser er det stadig usikkert, hvordan de skal forholde sig. For forbuddet for restauranterne står stadig, skriver Nordjyske Stiftstidende.
”Vi ved reelt ikke, om vi kan åbne fra 11. maj. Vi savner stadig at få en melding om, hvordan retningslinjerne bliver. Det er vi i tvivl om, og det er gæsterne i tvivl om, og så har det nye antal forsamlede reelt ingen betydning,” siger Lars Mouritzen, regionsformand i arbejdsgiverforeningen HORESTA og restauratør i Papegøjehaven, der blandt andet laver mad til selskaber og kongresser i AAKC.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025