Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mikkeller-topchef, Mikkel Borg Bjergsø, sidder med noget, som meget få erhvervsledere har været fremme med: Et lavpraktisk tiltag, der kan indgå i en genåbning af restaurations- og barbranchen under corona-krisen - og potentielt være med til at få kroner i kassen i en branche, som generelt oplever, at pengene fosser ud, skriver FødevareWatch.dk.
Gennem krisen er Danmark gået ned i gear, hvilket ikke mindst har afspejlet sig i et mindre pres i trafikken. Når Mikkel Borg Bjergsø ser på København, ser han et potentiale, som kunne omsættes til en genåbning for udendørsservering, hvis man kunne inddrage dele af eksempelvis vejbanen til at sikre en ordentlig afstand mellem kunderne.
"Hvis vi kunne udvide arealet til det dobbelte, ville vi kunne sætte dobbelt så stor afstand mellem bordene. Så ville vi jo i bund og grund kunne have det samme antal gæster," siger Mikkel Borg Bjergsø til FødevareWatch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025