Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I disse tider skal vi alle ofre for at finde en balance mellem økonomi og sundhed. Sådan skriver Peter Brinks, adm. direktør for Hotel Fuglsøcentret, der er både et koncertsted og et hotel, i et indlæg på syddjurs.lokalavisen.dk.
”I øjeblikket flyver vi en jumbojet med bind for øjnene i branchen. Vi kender tidshorisonten til 10. maj, men hvad så derefter? Efter den dato har vi selv 40 koncerter resten af året – og vi oplever, at alle møder / konferencer / årsfester bliver annulleret helt frem til efteråret. Og hvordan definere man store forsamlinger – er det 999, 500, 100, 50?” spørger han.
Det handler om arbejdspladser, økonomi og ansatte med familier, som fortjener et klart svar, lyder det afsluttende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025