Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Det her knækker jeg halsen på.” Det var Casper Andersens første tanke, da han i midten af marts hørte statsministerens besked om, at Danmark skulle lukke ned. Han ejer Aarup kro på Vestfyn, hvor han de seneste fem år har arbejdet mellem 12-15 timer i døgnet for at holde liv i sin drøm, skriver TV2.dk.
I stedet for at lukke kroen helt og spare udgifterne, lukkede Casper Andersen kun kroen for almindelige besøg og valgte i stedet at satse på takeaway. Og det har været en kæmpe succes, lyder det.
Det er en tendens, man ser flere steder i landet, fortæller Kirsten Munch Andersen, der er politisk direktør i HORESTA. Her har man kontakt til flere restauranter i mindre lokalsamfund, der også har oplevet fremgang som kroen i Aarup.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025