Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En uforudset corona-kæp i hjulet gør nu, at kunderne ikke kan komme og fylde de nyrenoverede lokaler i restaurant Limfjordens Hus ud. Men som morsingbo nægter kokken Rasmus Kardyb dog at lade coronakrisen tage livet af det eventyr, som familien først lige er begyndt at skrive, skriver TV MidtVest.
”Der er jo ikke nogen tvivl om, at vi har fået den hårdeste start, man kunne forestille sig på det her eventyr. Vi kunne intet gøre. Der var en trykket stemning, og det var svært ikke bare at sætte sig ned og begynde at tude, det var virkelig hårdt,” siger Rasmus Kardyb, restauratør, Glyngøre.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025