Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En uforudset corona-kæp i hjulet gør nu, at kunderne ikke kan komme og fylde de nyrenoverede lokaler i restaurant Limfjordens Hus ud. Men som morsingbo nægter kokken Rasmus Kardyb dog at lade coronakrisen tage livet af det eventyr, som familien først lige er begyndt at skrive, skriver TV MidtVest.
”Der er jo ikke nogen tvivl om, at vi har fået den hårdeste start, man kunne forestille sig på det her eventyr. Vi kunne intet gøre. Der var en trykket stemning, og det var svært ikke bare at sætte sig ned og begynde at tude, det var virkelig hårdt,” siger Rasmus Kardyb, restauratør, Glyngøre.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025