Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For det familieejede Simply Cooking i Rødovre er der normalt fuld gang i kødgryderne, når de hver dag bespiser omkring 7.500 danskere fordelt på en række kantiner i Storkøbenhavn, skriver DR.
Den seneste cirka halvanden måned har dog langt fra været, som den plejer, da coronakrisen fra den ene dag til den anden har sat omsætningen ned med 90 procent.
Firmaet har endnu ikke set noget til pengene fra Erhvervsstyrelsen, der skal dække lønninger for over en million kroner.
”Det er selvfølgelig stressende, for der kommer ikke nogen information om, hvornår man vil modtage pengene,” siger selskabets økonomidirektør, Lasse Haugaard, som fortæller, at de har informeret banken om, at de forventer at trække på deres kassekredit for at komme igennem krisen, indtil kompensationspakkerne udbetales.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025