Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Inde i Christian Bøjlunds restaurant står en plade med et sølvfarvet motiv, som han er ret stolt af. For det er bevis på, at hans restaurant "Frederiksgade 42" i Aarhus har det økologiske spisemærke i sølv. Det skriver TV2 Østjylland.
”Vi skal have økologi, vi skal have lokale råvarer, og lige så stille er vi med til at redde verden. Det handler om at tage valget. Hvis vi ikke skulle bruge tiden på at gøre jorden til et bedre sted at være, hvad faen skulle vi så bruge tiden på?” lyder det fra restauratøren.
Sølvmærket viser, at 60-90 procent af maden i restauranten kommer fra økologiske råvarer, og det sidste lille nyk kommer snart.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025