Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hans drøm er at åbne en restaurant med to af mine venner, Simon og Asbjørn, fra kokkeuddannelsen, fortæller Benjamin Dahl Folkmann til Frederiksborg Amts Avis.
Og selvom Benjamin og vennerne stadig er under uddannelse, så arbejder de hårdt for, at deres drøm en dag måske går i opfyldelse.
”Du kan aldrig blive udlært som kok - du kan altid blive bedre. Desto mere energi du lægger i det, desto mere får du ud af det, siger Benjamin, som er positiv over for den måde kokkeuddannelsen er bygget op på”.


SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025