Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et nyt samarbejde ser dagens lys fredag 4. oktober på Skovsgård hotel. Bugtens Bryghus og Skovsgård Hotel går nemlig sammen i kampen mod madspild, og lancerer bæredygtigt øl, skriver Hanbobladet.dk.
Der har længe været et samarbejde mellem Skovsgård Hotel og Bugtens Bryghus med mæsk, der er et spildprodukt fra ølproduktion, som Skovsgård Hotel bruger til at bage knækbrød med. Efter et bestyrelsesmøde hos Bugtens bryghus sad Allan Christensen fra bryghuset og Erik Klit fra Skovsgård Hotel og talte om at man måske også kunne arbejde den anden vej.
Der er i første omgang lavet et begrænset prøvebryg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025