Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
"Vi skal være med nu, ellers er vi færdige om fem år. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Det kommer til at gå så hurtigt." Sådan formulerer adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul, udviklingen, der foregår inden for det grønne køkken i fødevarebranchen, skriver FødevareWatch.dk.
Det handler om at agere etisk ansvarligt, men også træffe et økonomisk ansvarligt valg for virksomheden.
Indtil videre er de to aspekter gået op i en højere enhed for Jespers Torvekøkken, hvor man har skubbet på for at styrke den generelle plantebaserede vækst endnu mere.
Inden for det seneste år, er de vegetariske menuer steget markant. I dag udgør vegetarmenuerne 1000 af de i alt 6000 kuverter, som virksomheden dagligt sender ud.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 202531-10-2025 
 
- 
                            Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA31-10-2025 
 
- 
                            Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk31-10-2025 
 
- 
                            Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb31-10-2025 
 
- 
                            Nu åbner Rox Resort i Køge31-10-2025 
 
- 
                            Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring31-10-2025 
 
- 
                            Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde31-10-2025 
 
- 
                            Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By31-10-2025 
 
