Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den globale fødevareproduktion og det globale fødevarespild sætter særdeles store aftryk, når det skal gøres op, hvor, hvem og hvad der udleder de største mængder CO2 i klodens atmosfære.
Skal den globale fødevareproduktion være mere bæredygtig i forhold til klimaaftryk og det faktum, at der skal brødfødes stadig flere mennesker på kloden, bør man ifølge en rapport, som Verdensnaturfonden WWF og Unilevers Knorr har udarbejdet, kigge i retningen af helt nye fødevarer.
I forbindelse med en konference, som Unilever Foods Solutions onsdag var vært for, kunne landechef Peter Dahl berette, at 75 pct. af alle verdens fødevarer i dag tager afsæt i 12 afgrøder og fem dyr, og at man i klimaets, bæredygtighedens og ikke mindst biodiversitetens tegn måske bør kigge på lidt nye græsgange, når der skal laves mad i alverdens køkkener.
Læs hvilke bæredygtige råvarer der fremhæves i rapporten her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025