Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Guldsmeden Hotels arbejder med bæredygtighed i hele kredsløbet. Det er ikke kun et fokus på madspild, energi- og vandforbrug, fortæller Kirsten Aggersborg, manager for bæredygtighed, pr og kommunikation i Guldsmeden Hotels til Turisme.nu.
“Vi bruger økologiske råvarer, og Ø-mærket er et stærkt mærke. Men de seneste år er der kommet en bevidsthed om, at økologi og bæredygtighed ikke altid går hånd i hånd. Vi har en no-fly-policy på vores fødevarer og følger retningslinjer opstillet af Tænketanken Concito via Aarstiderne, vores hovedleverandør. Vi har været i dialog med Økologisk Landsforening, fordi vi synes, de burde indarbejde nogle klimamål, en no-fly-policy og en 80/20- politik for fordelingen mellem grønt- og kødspisemærkerne, ” siger Kirsten Aggersborg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025