Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Julen er hjerternes fest - og traditionen tro står der flæskesteg, frikadeller og fiskefileter på bordet, når vi samles til julefrokost. Men der bliver bestilt flere og flere kødfri alternativer som linsepostej og rødbede-carpaccio hos de danske cateringfirmaer, skriver DR.dk.
”I 2019 udgør vegetarjulefrokosterne cirka fem procent af de samlede ordrer indtil videre”, oplyser Kristina Steenfeldt Petersen, der er marketingchef hos Jespers Torvekøkken i Søborg.
Til sammenligning fyldte vegetarmenuerne omkring to procent af deres ordrebog i 2017 og tre procent sidste år.
Til nytår, som er mindre traditionsbundet i forhold til valg af menu, har Meyers Køkken til gengæld oplevet flere år med fordoblinger i salget af vegetariske løsninger. I år regner man med, at hver tiende bestilling er kødfri.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025