Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.
Stine Kold Gregersen, hoteldirektør på Rungstedgaard fortæller, at virksomheden har folk i køkkenet, som er motiveret af, at de har etableret en stor økologisk køkkenhave. Mange af virksomhedens unge medarbejdere siger også, at de lægger mærke til arbejdet med FN's verdensmål.
HORESTA mener, at Rungstedgaard har fat i den lange ende, når det kommer til at rekruttere og fastholde de bedste medarbejdere.
"Der er jo konkurrence om den gode arbejdskraft i vores branche, og bæredygtighed er helt klart vigtigt for at skaffe og holde fast i de rigtige folk. Eksempelvis er kokke glade for, at der er plads til udvikling og inddragelse, når køkkenet skal finde ud af, hvordan man minimerer madspild - og det skaber jo også en sjov faglig udfordring," siger Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025