Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.
Stine Kold Gregersen, hoteldirektør på Rungstedgaard fortæller, at virksomheden har folk i køkkenet, som er motiveret af, at de har etableret en stor økologisk køkkenhave. Mange af virksomhedens unge medarbejdere siger også, at de lægger mærke til arbejdet med FN's verdensmål.
HORESTA mener, at Rungstedgaard har fat i den lange ende, når det kommer til at rekruttere og fastholde de bedste medarbejdere.
"Der er jo konkurrence om den gode arbejdskraft i vores branche, og bæredygtighed er helt klart vigtigt for at skaffe og holde fast i de rigtige folk. Eksempelvis er kokke glade for, at der er plads til udvikling og inddragelse, når køkkenet skal finde ud af, hvordan man minimerer madspild - og det skaber jo også en sjov faglig udfordring," siger Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025